skip to Main Content

AGRO TABAKU SHPK

Përmirësimi i agrikuturës, përmirësimi i jetës!

Sigurimi i produkteve më të mira për furnitorët më të mirë të ushqimit, JU!

Per me shume se 20 vite Agro Tabaku SHPK, me administrator Diftir Tabaku, operon ne tregun shqiptar dhe europian ne importin dhe eksportin e fruta-perimeve. Tek ne do te gjeni nje game te gjere produktesh dhe sherbimesh. Import-eksport, shitje me shumice dhe pakice te fruta-perimeve, agrumeve, produkteve agrikultuore te te gjitha llojeve. Gjithashtu pjese e jona eshte edhe farmacia bujqesore ku ju gjendemi prane per cdo sherbim per tokat dhe te mbjellat tuaja. Prioriteti yne eshte fermeri, ndaj ne i gjendemi prane fermereve qe ne momentin e mbjelljes se fidaneve, perkujdesjes, e deri ne eksportin e produktit!

Shërbimet tona
AGRO TABAKU SHPK

Import Export

Jemi prane jush per t`ju ofruar sherbmin e importit dhe eksportit per fruta-perime, agrume dhe nje game te gjere produktesh agrokulturore. Një ushqim i mirë për të gjithë!
Shiko më shumë

AGRO TABAKU SHPK

Agrikulture

Shitje me shumice dhe pakice te nje game te larmishme frutash dhe perimesh, fidane. Te gjitha produktet e çdo stine i gjeni prane nesh! Ushqehu në mënyrën më të mirë!
Shiko më shumë

AGRO TABAKU SHPK

Farmaci Bujqësore

Ne farmacinë tonë do të gjeni mjekimet e duhura për të mbjellat tuaja. Gjendemi në shërbimin tuaj çdo ditë. Për ushqime më të shëndetshme, zgjidhni vetëm Agro Tabaku!
Shiko më shumë

Produkte
AGRO TABAKU SHPK

Perimet

Perime nga fusha edhe nga sera. Synimi janë vetëm produktet bio dhe sa më të shëndetshme.

AGRO TABAKU SHPK

Të mbjellat

Në fushat dhe serat tona ushtrohet kontroll dhe mirëmbajtje e vazhdueshme për t`ju siguruar produkte në çdo kohë.
Shiko më shumë

AGRO TABAKU SHPK

Frutat

Fruta të çdo kohe dhe të çdo stine. Pa kimikate apo përbërës që ndikojnë në metabolizmin tuaj.

sqSQ
en_GBEN sqSQ
Back To Top