skip to Main Content

Të gjitha produktet tona janë të kontrolluara që prodhimet të jenë bio, të mos dëmtojnë shëndetin e konsumatorit. Pranë nesh do të gjeni mjekime dhe plehra kimikë për çdo lloj bime, te çdo lloj stine. Na gjeni në Lushnje në lagjen 18 Tetori, rruga Myfit Vokopola, pranë tregut fruta perime Lushnje. Ndihuni të sigurtë me ne pasi produktet tona janë 100% të shëndetshme.

 

 

Ne vlerësojmë secilin prej klientëve tanë dhe sigurimi i një shërbimi të jashtëzakonshëm ndaj klientit është përparësia jonë. Ekipi ynë profesionistëve i përkushtuar dhe me përvojë është në dispozicionin tuaj për t’ju ndihmuar për çdo pyetje ose këshillë që ju keni.

Jetoni shëndetshëm, zgjidhni vetem Agro Tabaku SHPK!

sqSQ
en_GBEN sqSQ
Back To Top