skip to Main Content

EKSPORTE AGRUMESH

Kompania jone operon per me shume se 20 vitesh ne tregun Shqiptar dhe te Europian. E kemi nisur me shitjen e fruta dhe perimeve brenda tregut lokal, duke vazhduar ne ate kombetar. Sot jemi krenare qe jemi nje nder kompanite Lider ne Importin dhe Exportin e produkteve bio ne mbare Europen. Te gjitha agrumet e eksportit dhe jo vetem, jane te kontrolluara dhe te çertifikuara sipas standarteve me te larta per nje jetese sa me te shendetshme.

AGRO TABAKU SHPK

Shtetet me kërkesat më të larta për eksport nga Agro Tabaku SHPK

 • Maqedoni
 • Mal i Zi
 • Kosove
 • Danimarke
 • Greqi
 • Itali
 • Kroaci
 • Poloni
 • Irak
 • Serbi
 • Austri
 • Gjermani

Keta nuk jane kufijte tane! Ju jeni vetem nje telefonate larg nesh. Na kontaktoni dhe zgjidhni vetem Agro Tabaku SHPK per IMPORT- EKSPORT agrumesh ne cilindo shtet qofshi! Jemi gjithmone ne dispozicionin tuaj!

Shikoni më shumë

Jemi zgjidhja me e mire per zhvillmin e agrikultures ne Shqiperi dhe jashte saj!

Takoni partnerin tuaj të ardhshëm të importit!

Përse të na zgjidhni NE për importin e agrikultures

AGRO TABAKU SHPK

Shendet i mire dhe jetese me e ndergjegjshme!

AGRO TABAKU SHPK

Përmirësimi i Agrikultures do të thotë Përmirësimi i Jetës!

AGRO TABAKU SHPK

Pasioni ynë është përpikmëria dhe saktësia!

sqSQ
en_GBEN sqSQ
Back To Top