skip to Main Content

FRUTA - PERIME

Kompania jonë është e përqendruar në prodhimin dhe shitjen e te gjitha kulturave agrokulturore. Bëjmë shitje me shumicë dhe pakicë. Të gjitha prodhimet tona janë bio dhe nuk përmbajnë elementë kimikë te cilat prekin metabolizmin tuaj. Ndjehuni të sigurtë kur konsumoni produktet e Agro Tabaku Shpk!
Prioriteti yne eshte fermeri, ndaj ne i gjendemi prane fermereve qe ne momentin e mbjelljes se fidaneve, perkujdesjes, e deri ne eksportin e produktit.

Kategoritë kryesore të produkteve tona agrikulturore

Perime

 • Domate
 • Trangull
 • Patellxhan
 • Spec
 • Spinaq
 • Lakër
 • Sallate
 • Qepë
 • Rukola, Lulelakër etj.

Drurë frutorë

 • Dardhë
 • Kajsi
 • Nektarinë
 • Pjeshkë
 • Kumbull
 • Ullinj

Shikoni më shumë

Jemi zgjidhja me e mire per zhvillmin e agrikultures ne Shqiperi dhe jashte saj!

Frymëzmuar nga natyra, Mbështetur nga Fermeret!

sqSQ
en_GBEN sqSQ
Back To Top