skip to Main Content

Të gjitha produktet tona janë të kontrolluara që prodhimet të jenë bio, të mos dëmtojnë shëndetin e konsumatorit. Pranë nesh do të gjeni mjekime dhe plehra kimikë për çdo lloj bime, te çdo lloj stine. Na gjeni në Lushnje në lagjen 18 Tetori, rruga Myfit Vokopola, pranë tregut fruta perime Lushnje. Ndihuni të sigurtë me ne pasi produktet tona janë 100% të shëndetshme.

 

 

We value each of our clients and providing exceptional
customer service is our priority.
Our dedicated and experienced team of professionals is at your disposal to help with any questions or advice you have.

Live Healthy, Choose Only Agro Tabaku LLC!

en_GBEN
sqSQ en_GBEN
Back To Top